ARREU (Mallorca)

Sorgits el 2012, Arreu són un experimentat quartet que alterna peces cantades amb instrumentals o sonades de xeremies; dins el seu repertori, en el que el ball pagès de Llevant hi té un paper destacat, s’hi troben peces tradicionals de Mallorca, però també de Menorca i Eivissa. Els seus enèrgics directes els han convertit en un dels nous grans valors de la música d’arrel de la nostra illa.
Surgidos en el 2012, Arreu son un experimentado cuarteto que alterna piezas cantadas con instrumentales o ‘sonades de xeremies’; dentro de su repertorio, en el que el baile payés de Llevant tiene un papel destacado, se encuentran piezas tradicionales de Mallorca, pero también de Menorca e Ibiza. Sus enérgicos directos les han convertido en uno de los nuevos grandes valores de la música de raíz de nuestra isla.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: