AURORA (Barcelona)

Reunint un grup de joves talents sorgits a l’ Escola Superior del Taller de Músics (Barcelona), Aurora és una proposta encapçalada pel cantaor Pere Martínez amb la qual les peces de Lorca, Falla, Albéniz o Pedrell agafen forma reinterpretades des del flamenc, però amb influències pròximes al jazz. Amb el seu debut, “Emergents” (2017), es converteixen en un nom que cal tenir present en l’anomenat flamenc del segle XXI.
Reuniendo un grupo de jóvenes talentos surgidos en la Escuela Superior del Taller de Músics (Barcelona), Aurora es una propuesta enca bezada por el cantaor Pedro Martínez con la que las piezas de Lorca, de Falla, Albéniz o Pedrell toman forma reinterpretadas diciembre del flamenco, pero con influencias cercanas al jazz. Con su debut, “Emergentes” (2017), se convierten en un nombre a tener presente en el llamado flamenco del siglo XXI.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: