CIRKO (Mallorca)

Arts escèniques, pop i rock es donen la mà en un projecte artístic en què, parodiant els elements més distintius del circ, aquest nou grup reviu un repertori –dels Beatles a Jet, de Ska-P a La Pegatina– que ha fet ballar els mallorquins durant aquests darrers anys. Durant els seus concerts, Cirko obren la participació directa del públic a l’espectacle i fan que, com en el mateix món del circ, tot sigui possible.
Artes escénicas, pop y rock se dan de la mano en un proyecto artístico en el que, parodiando los elementos más distintivos del circo, este nuevo grupo revive un repertorio -de Beatles a Jet; de Ska-P en La Pegatina- que ha hecho bailar a los mallorquines durante estos últimos años. Durante sus conciertos, Cirko abren la participación directa del público al espectáculo, haciendo que, como en el mismo mundo del circo, todo sea posible.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: