EVA FERNÁNDEZ (Barcelona)

Amb només vint-i-tres anys, Eva Fernández és una de les actuals promeses del jazz català, fama que ha anat consolidat poc a poc després d’haver compartit escenari amb figures com Dick Oatts, Bobby Gordon, Kesse Davis, Scott Robinson o Llibert Fortuny. Deixeble de Joan Chamorro, Fernández ha aconseguit un èxit considerable després del seu pas pels festivals de jazz de Barcelona, Terrassa, Menorca, Roses o Vic gràcies a un jazz contemporani, fresc i, sobretot, elegant; uns ingredients que, defineixen la tònica general del seu àlbum de debut, l’aplaudit “That darkness” (2016).
Con sólo veintitrés tres años de edad, Eva Fernández es una de las actuales promesas del jazz catalán, fama que ha ido consolidando poco a poco después de haber compartido escenario con figuras como Dick Oatts, Bobby Gordon, Kesse Davis, Scott Robinson o Llibert Fortuny. Discípula de Joan Chamorro, Fernández ha logrado un éxito considerable tras su paso por los festivales de jazz de Barcelona, Terrassa, Menorca, Roses o Vic gracias a un jazz contemporáneo, fresco y, sobre todo, elegante: ingredientes que, definen la tónica general de su álbum debut, el aplaudido “That darkness” (2016).

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: