JÈS! (Mallorca)

Formats a finals del 2016, Jès! aglutina antics membres de formacions com Barrumbada, La Gran Orquesta Republicana o Ray Callao per a donar forma a un repertori en el qual el reggae-ska conflueix amb la música tradicional, la rumba, els ritmes llatins o el pop: una nova proposta que, des d’una òptica festiva, ens du sons d’arreu del món. Feren el seu primer enregistrament la primavera del 2017 i de llavors ençà se’ls ha pogut veure com a finalistes del certamen Sona 9 o damunt els escenaris de nombrosos pobles mallorquins amb una gran premissa: fer ballar tothom, independentment de la seva edat i del seu lloc d’origen.
Formados a finales del 2016, Jès! aglutina antiguos miembros de formaciones como Barrumbada, La Gran Orquesta Republicana o Ray Callao para dar forma a un repertorio en el que el reggae-ska confluye con la música tradicional, la rumba, los ritmos latinos o el pop: una nueva propuesta que, desde una óptica festiva, nos lleva sonidos de todo el mundo. Realizaron su primera grabación en la primavera del 2017 y, desde entonces, se les ha podido ver como finalistas del certamen Sona 9 o sobre los escenarios de numerosos pueblos mallorquines bajo una gran premisa: hacer bailar a todo el mundo, con independencia de su edad o lugar de origen.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: