JOHN GRVY (Madrid)

Tots els ulls estan posats en John Grvy. Ubicat entre l’electrònica neosoul, el chillwave i la nova ona de rhythm & blues, el projecte del jove J.E. Edward ha estat lloat per la premsa internacional gràcies al seu so pulcre i alhora urbà, i les influències rebudes per figures com James Blake, Frank Ocean o Hudson Mohawke. La publicació del seu primer EP, City Lights (2017), enregistrat als estudis Red Bull (Los Angeles), l’ha duit a actuar a festivals de tot el món –C/O Pop (Köln), Europavox (Puy-de-Dôme), Sónar (Barcelona i Reykjavik), FIB (Benicàssim), BBK (Bilbao) o SXSW (Austin, Texas)– i l’ha confirma com una de les majors revelacions electròniques del 2017.
Todas las miradas están puestas sobre John Grvy. Ubicado entre la electrónica neosoul, el chillwave y la nueva ola de rhythm & blues, el proyecto del joven J.E. Edward ha sido loado por la prensa internacional gracias a su sonido pulcro, a la vez que urbano, y las influencias recibidas por figuras como James Blake, Frank Ocean o Hudson Mohawke. La publicación se su primer EP, “City Lights” (2017), grabado en los estudios Red Bull (Los Ángeles), le ha llevado a actuar en festivales de todo el mundo –C/O Pop (Köln), Europavox (Puy-de-Dôme), Sónar (Barcelona i Reykjavik), FIB (Benicassim), BBK (Bilbao) o SXSW (Austin, Texas)– confirmándolo como una de las mayores revelaciones electrónicas del 2017.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: