JORRA I GOMORRA (Mallorca)

De forma unànime i contundent, Jorra i Gomorra s’ha guanyat la merescuda fama de ser una de les propostes musicals més espontànies i enriquidores del nou pop mallorquí. “Música sèria” (2017), primer disc de la formació liderada pel jove músic manacorí Jorra Santiago, ha aconseguit importants  crítiques a diverses publicacions peninsulars gràcies a un conjunt de cançons encomanadisses, intel·ligents, elegants i de lleugers tints surrealistes. Tenen a damunt la pressió afegida de ser, en aquests moments, una de les formacions locals amb major projecció artística en els pròxims anys.
De forma unánime y contundente, Jorra y Gomorra se ha ganado la merecida fama de ser una de las propuestas musicales más espontáneas y enriquecedoras del nuevo pop mallorquín. “Música seria” (2017), disco debut de la formación liderada por el joven músico manacorí Jorra Santiago, ha conseguido importantes críticas en varias publicaciones peninsulares gracias a un conjunto de canciones pegadizas, inteligentes, elegantes y de ligeros tintes surrealistas. Sobre ellos, la presión añadida de ser, en estos momentos, una de las formaciones locales con mayor proyección artística en los próximos años.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: