LA GRAN ORQUESTA REPUBLICANA (Mallorca)

La Gran Orquesta Republicana celebra de forma especial els seus vint anys damunt els escenaris. La banda liderada per Javi Vegas, amb cinc discs d’estudi publicats –entre els quals els clàssics “Lo importante està en tu cabeza” (1999) i “Optimista” (2001)– torna a la càrrega amb formació i energies renovades gràcies a un repertori de reggae-ska atemporal que els converteix en una de les formaci ons més rellevants que ha donat l’arxipèlag les darreres dècades.
La Gran Orquesta Republicana celebra de forma especial sus veinte años sobre los escenarios. La banda liderada por Javi Vegas, con cinco discos de estudio publicados a sus espaldas -entre ellos, los clásicos “Lo importante está en tu cabeza” (1999) y “Optimista” (2001) – vuelve a la carga con formación y energías renovadas gracias a un repertorio de reggae-ska atemporal que los convierte en una de las formaciones más relevantes que ha dado el archipiélago en las últimas décadas.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: