MOTHERFOLKERS (Mallorca)

Violins, llaüts, flabiols, guitarrons i clarinets… Set músics sobre l’escenari ens conviden a fer un viatge en el temps, amb la música d’arrels tradicionals com a principal fil conductor. Els Motherfolkers, nascuts el 2014, han aconseguit destacar per una posada en escena tan enèrgica com divertida, en la qual les cançons folklòriques mallorquines es complementen de forma ben natural amb tonades clàssiques irlandeses o d’inspiració nòrdica.

Violines, laudes, flautas, guitarrones y clarinetes… Siete músicos sobre el escenario nos invitan a hacer un viaje en el tiempo con música de raíces tradicionales como principal hilo conductor. Los Motherfolkers, nacidos en el 2014, han conseguido destacar por una puesta en escena tan enérgica como divertida en la que las canciones folklóricas mallorquinas comulgan de forma completamente natural con piezas clásicas irlandesas o de inspiración nórdica.

 

enllaç youtube

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: