NAKANY KANTÉ (Guinea-Conakry)

Dos treballs discogràfics –el segon d’ells, Naka , editat el 2016– han consolidat la guineana Nakany Kanté com una de les noves grans veus africanes per la seva mescla única de pop amb música tradicional mandinga, l’mbalax senegalès i el sonsorné guineà: una formula que no només ha aconseguit seduir espectadors d’Espanya, sinó d’altres països com Àustria, França o el Regne Unit. Instal·lada a Barcelona des del 2012, els seus directes han gaudit de distincions d’honor a publicacions com Rockdeluxe o MondoSonoro, alhora que la crítica especialitzada definia les seves cançons com vibrants, lluminoses, profundes i reflexives, com s i haguessin estat creades per a trencar
qualsevol frontera.
Dos trabajos discográficos –el segundo de ellos, “Naka”, editado el 2016– han consolidado a la guineana Nakany Kanté como una de las nuevas grandes voces africanas por su mezcla única de pop con la música tradicional mandinga, el mbalax senegalés y el sonsorné guineano: una fórmula que no sólo ha conseguido seducir a espectadores de España, sino también de otros países como Austria, Francia o el Reino Unido. Instalada en Barcelona desde el 2012, sus directos han conseguido distinciones de honor en publicaciones como Rockdeluxe o MondoSonoro, a la vez que la crítica especializada definía sus canciones como vibrantes, luminosas, profundas y reflexivas, como si hubieran sido creadas para romper cualquier frontera.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: