PAULA SERRA (Mallorca)

Tot i la seva joventut, Paula Serra és reconeguda no només per ser una de les principals figures de l’escena electrònica local, sinó també una de les DJ femenines amb major projecció a nivell estatal. Des del seu primer llançament el 2015 de la mà de Carlos Jean, ha desenvolupat una trajectòria meteòrica que l’ha duita a punxar al Tomorrowland (Bèlgica), el festival d’electrònica m és important de tot el món. El seu house, que beu tant dels ritmes pausats del chill o el lounge com del techno més enèrgic, l’ha convertida en una de les poques artistes espanyoles que han entrat al Top100 del portal DJaneMag.
A pesar de su juventud, Paula Serra es reconocida no tan sólo por ser una de las principales figuras de la escena electrónica local, sino una de las DJ femeninas con mayor proyección a nivel estatal. Desde su primer lanzamiento en el 2015 de la mano de Carlos Jean, ha desarrollado una trayectoria meteórica que la ha llevado a pinchar en el Tomorrowland (Bélgica), el festival de música electrónica más importante de todo el mundo. Su house, que bebe tanto de los ritmos pausados del chill o el lounge como del techno más enérgico, la han convertido en una de las pocas artistas españolas que han entrado en el Top100 del portal DJaneMag.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: