PEDRO TROTZ (Mallorca)

Compositor i pioner de l’electrònica experimental a les Illes Balears, Trotz és un històric de la música de ball que inicià la seva trajectòria artística a mitjan vuitanta amb uns primers enregistraments a mig camí entre el gènere industrial i el cut-up. Deixeble del nord-americà Richard Vinton, tingué un pes considerable en els primers èxits de l’escena house illenca des del col·lectiu Tecnofamilia. Ha alternat nombroses publicacions tant en solitari com a part d’agrupacions com Cyberboys o Invaders, al temps que se l’ha pogut veure sobre els escenaris de festivals com Pitch (Amsterdam) o l’European Modular Event (Bèlgica). En el temps present, destaca per la seva contribució en el món de la creació sonora-visual i l’art electrònic multimèdia.
Compositor y pionero de la electrónica experimental en las Islas Baleares, Trotz es un histórico de la música de baile que inició su trayectoria artística a mediados de los ochenta con unas primeras grabaciones a medio camino del género industrial y el cut-up. Discípulo del norteamericano Richard Vinton, tuvo un peso considerable en los primeros éxitos de la escena house insular desde el colectivo Tecnofamilia. Ha alternado numerosas publicaciones tanto en solitario como parte de agrupaciones como Cyberboys o Invaders, a la vez que se le ha podido ver sobre los escenarios de festivales como Pitch (Ansterdam) o l’European Modular Event (Bèlgica). Actualmente, destaca por su contribución en el mundo de la creación sonora-visual y el arte electrónico multimedia.

Enllaç de youtube

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: