QANARUSA (Mallorca)

Agafant el seu nom de l’antic districte d’època musulmana que incloïa Sencelles, municipi d’on procedeixen, aquesta jove formació nasqué el 2012 amb el propòsit de reivindicar les arrels de la música folklòrica mallorquina. Una bufada d’aire fresc per al
ball de bot que, tot i la seva joventut, compta amb components foguejats en d’altres formacions com el grup de ball Es Jonc, Volvox o l’ associació de xeremiers Es Capoll Llarg.
Tomando su nombre del antiguo distrito de época musulmana en el que se integraba Sencelles, municipio del que proceden, esta joven formación nació en el 2012 con el propósito de reivindicar las raíces de la música folklórica mallorquina. Un soplo de aire fresco para el” ball de bot” que, a pesar de su juventud, cuenta con componentes curtidos en formaciones como el grupo de baile Es Jonc, Volvox o la asociación de xeremiers Es Capoll Llarg.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: