SISSOKHO AFRO JAZZ

Seydou Sessokho, pioner de la cultura i la percussió africana a Espanya, encapçala una formació única que esdevé pont de trobada de cultures i en la qual tenen cabuda músics com el suís Franco Bombelli o la vocalista mallorquina Carme Jaime. Amb el djembé –instrument de percussió membranòfona originari de Mali– com a principal element sonor, Sessokho Afro Jazz, que han destacat per la seva potència escènica, reinterpreten el jazz des d’una perspectiva africana i, alhora, permeable a sonoritats llatines, funks i souls.
Seydou Sessokho, pionero de la cultura y la percusión africana en España, encabeza una formación única que convierte en puente de encuentro entre culturas y en la que tienen cabida músicos como el suizo Franco Bombelli o la vocalista mallorquina Carme Jaime. Con el djembé -instrumento de percusión membranófonos originario de Malí- como principal elemento sonoro, Sessokho Afro Jazz, que han destacado por su potencia escénica, reinterpretan el jazz desde una perspectiva africana y, al mismo tiempo, permeable a sonoridades latinas, funk y soul.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: