TXARANGO (Barcelona)

La popular banda catalana torna a Mallorca per a presentar el seu nou disc “El cor de la terra” (2017), quart treball discogràfic d’una formació que ha aconseguit un important èxit per la seva personal mescla de ritmes jamaicans i llatins amb pop, rock i dub. L’imaginari visual, que endinsa l’espectador en el món del circ i del clown, complementa uns directes ballables, marcats tant per la seva energia escènica com per l’absoluta entrega al públic.
La popular banda catalana vuelve a Mallorca para presentar su nuevo trabajo, “El corazón de la tierra” (2017), cuarto trabajo discográfico de una formación que ha conseguido un importante éxito por su personal mezcla de ritmos jamaicanos y latinos con pop, rock y dub. El imaginario visual, que adentra al espectador en el mundo del circo y del clown, complementa unos directos bailables, marcados tanto por su energía escénica como la absoluta entrega con el público.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: