LILI’S HOUSE (Mallorca)

Lia Gibert i Guille Borrás –líder de The Wheels i membre de Sunflowers– formen un dels duos més solvents de l’actual panorama pop mallorquí: una proposta que beu de la senzillesa de l’indie-folk i de la capacitat evocadora del pop psicodèlic dels darrers anys seixanta, tal com es pot comprovar als seus EP Summer sounds (2016) i Winter sounds (2017) o la banda sonora del film Bittersweet Days (2016) de Marga Melià. Recolzats pel bateria Tomi Solbas, Lili’s House enlluernen al públic amb un set carregat d’optimisme, bona energia i tendresa.

Lia Gibert y Guillo Borrás –líder de The Wheels y miembro de Sunflowers– forman uno de los dúos más solventes del actual panorama pop mallorquín: una propuesta que bebe de la sencillez de la indie-folk y de la capacidad evocadora del pop psicodélico de los últimos años sesenta, tal como se puede comprobar a sus EP Summer sounds (2016) y Winter sounds (2017) o la banda sonora del film Bittersweet Days (2016) de Marga Melià. Apoyados por el batería Tomi Solbas, Lili’s House deslumbran al público con un set cargado de optimismo, buena energía y ternura.

enllaç youtube

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: