MALDITA NEREA (Múrcia)

Originaris de Múrcia, la banda encapçalada per Jorge Ruiz s’ha consolidat com una de les formacions de pop més conegudes del panorama estatal gràcies al gran èxit de discs com El secreto de las tortugas (2007) o Fácil (2011). Sense abandonar els seus principals trets distintius, Maldita Nerea tornen a Palma per a presentar Bailarina (2017), un nou treball per a tots els públics en el qual, a més d’assolir la seva maduresa, pretenen perpetuar el missatge positiu que caracteritza bona part de la seva obra.

Originarios de Murcia, la banda encabezada por Jorge Ruiz se ha consolidado como una de las formaciones de pop más conocidas del panorama estatal gracias al gran éxito de discos como El secreto de las tortugas (2007) o Fácil (2011). Sin abandonar sus principales disparos distintivos, Maldita Nerea vuelven a Palma para presentar Bailarina (2017), un nuevo trabajo para todos los públicos en el cual, además de lograr su madurez, pretenden perpetuar el mensaje positivo que caracteriza buena parte de su obra.

enllaç youtube

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: