MARANGES (Mallorca)

Camaleònic, inquiet i inimitable. Jordi Maranges és una proposta única dins el panorama musical mallorquí tant per la seva veu com pel colorit univers líric de les seves lletres, les qual que no eludeixen temàtiques controvertides com l’homofòbia o el bullying. L’artista, membre fundador d’El Diablo en el Ojo, viu un gran moment creatiu que s’ha reflectit en la publicació de Món físic (2017), possiblement el seu millor material en solitari: folk-pop de caràcter confessional, tan original com necessari.

Camaleonico, inquieto y inimitable. Jordi Maranges es una propuesta única dentro del panorama musical mallorquín tanto por su voz como por el colorido universo lírico de sus letras, las que que no eluden temáticas controvertidas como la homofobia o el bullying. El artista, miembro fundador del Diablo en el Ojo, vive un gran momento creativo que se ha reflejado en la publicación de Mundo físico (2017), posiblemente su mejor material en solitario: folk-pop de carácter confesional, tan original como necesario.

enllaç youtube

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: