THE DREAMING SPIRES (Regne Unit)

Dos discs d’estudi i incomptables concerts arreu del món han fet que la banda dels germans Bennett –components de grups com Goldrush o Danny and the Champions of the World– sigui una de les més admirades del circuit independent britànic. Una formula que beu del pop clàssic, de l’indie-rock, del folk i de llegendes com The Band o The Byrds. Una part important del seu èxit prové dels seus efectius directes, tal com es va poder comprovar a l’espectacular concert que oferiren el febrer de 2016 al Teatre Principal de Palma.

Dos discos de estudio e incontables conciertos en todo el mundo han hecho que la banda de los hermanos Bennett –componentes de grupos como Goldrush o Danny and the Champions of the World– sea una de las más admiradas del circuito independiente británico. Una formula que bebe del pop clásico, del indie-rock, del folk y de leyendas como The Band o The Byrds. Una parte importante de su éxito proviene de sus efectivos directos, tal como se pudo comprobar al espectacular concierto que ofrecieron el febrero de 2016 al Teatro Principal de Palma.

enllaç youtube

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: