URTAIN (Mallorca)

Autèntics veterans dels nostres escenaris, la banda liderada pel carismàtic Julio Molina, a la qual s’hi ha afegit recentment el guitarrista Iván Tobiass –excomponent dels llegendaris Crocodiles i Pistones– explora el pop-rock en castellà en totes les seves dimensions. El quintet, que ha absorbit influències tant internacionals (Gigolo Aunts, Elvis Costello, The Jam) com més pròximes (Tequila, Los Rodríguez, Quique González, Los Secretos), gaudeix d’un moment dolç amb l’edició del seu quart treball, Manual de supervivencia para ilustres decadentes (2017).

Auténticos veteranos de nuestros escenarios, la banda liderada por el carismático Julio Molina, a la cual se ha añadido recientemente el guitarrista Iván Tobiass –excomponent de los legendarios Crocodiles y Pistones– explora el pop-rock en castellano en todas sus dimensiones. El quinteto, que ha absorbido influencias tanto internacionales (Gigolo Aunts, Elvis Costello, The Jam) cuanto más próximas (Tequila, Los Rodríguez, Quique González, Los Secretos), disfruta de un momento dulce con la edición de su cuarto trabajo, Manual de supervivencia para ilustres decadentes (2017).

enllaç youtube

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: