BEACH BEACH (Mallorca)

El seu pas pels escenaris del Regne Unit, Alemanya, Xile o la República Txeca, així com la seva participació a importants festivals com el Primavera Sound, certifiquen el paper dels mallorquins Beach Beach com un dels grups amb més projecció i reconeixement de la seva generació. El seu indie-pop/rock enèrgic ha absorbit influències de Teenage Fanclub, Mac Demarco, el so C86 o el millor jangle-pop dels vuitanta. Després de l’èxit del seu segon disc, The Sea (2014) el quartet, resident a Barcelona, publicà el single Scrolling Down (2017), amb el qual no han perdut ni força ni frescor.

Su paso por los escenarios de Reino Unido, Alemania, Chile o la República Checa, así como su participación a importantes festivales como el Primavera Sound, certifican el papel de los mallorquines Beach Beach cómo uno de los grupos con más proyección y reconocimiento de su generación. Su indie-pop/rock enérgico ha absorbido influencias de Teenage Fanclub, Mac Demarco, el sonido C86 o el mejor jangle-pop de los ochenta. Después del éxito de su segundo disco, The Sea (2014) el cuarteto, residente en Barcelona, publicó el single Scrolling Down (2017), con el cual no han perdido ni fuerza ni frescura.

enllaç youtube

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: