SAÏM (Mallorca)

Saïm és una de les formacions locals de les que més s’ha parlat durant el 2017, gràcies en bona part al seu debut Accidents, un àlbum que els ha duit a realitzar desenes de concerts tant a Mallorca com a la Península. El trio, encapçalat per l’il·lustrador i músic Joan Roig (ex-Shenobi), construeix les seves cançons entre la potència del post-hardcore i la vocació melòdica del power-pop, formula que es reflecteix en directes tan enèrgics com emotius, d’una intensitat gens habitual els darrers anys damunt els escenaris mallorquins.

Saïm es una de las formaciones locales de las que más se ha hablado durante el 2017, gracias en buena parte a su debut Accidentes, un álbum que los ha duit a realizar decenas de conciertos tanto en Mallorca como la Península. El trío, encabezado por el ilustrador y músico Joan Roig (ex-Shenobi), construye sus canciones entre la potencia del puesto-hardcore y la vocación melódica del power-pop, formula que se refleja en directos tan enérgicos como emotivos, de una intensidad nada habitual los últimos años encima los escenarios mallorquines.

enllaç youtube

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: