NO ROOM

L’EP “Hey Silver” (2015) posà en òrbita una banda que, segons la crítica especialitzada, podria convertir-se en una de les futures sensacions musicals de Mallorca gràcies a la imminent edició del seu primer disc. Malgrat la seva joventut, la banda capitanejada per Nacho Valestrini practica amb mestria un folk-rock que evoca noms com els de Bob Dylan, Bruce Springsteen, Ryan Adams o Damien Rice.

El EP “Hey Silver” (2015) puso en órbita una banda que, según la crítica especializada, podría convertirse en una de las futuras sensaciones musicales de Mallorca gracias a la inminente edición de su primer disco. Pese a su juventud, la banda capitaneada por Nacho Valestrini practica con maestría un folk-rock que evoca a nombres como Bob Dylan, Bruce Springsteen, Ryan Adams o Damien Rice.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: