POSIDÒNIA

Encapçalats per la compositora, arranjadora, cantant i violinista Marta Elka, Posidònia –formació que inclou components de Música Nostra o els menorquins S’Albaida– presenta una proposta renovadora, creativa i contemporània a la que el folk i la música mediterrània s’adonen la mà amb el jazz, tal i com reflecteix el seu àlbum debut, “Música mediterrània” (2017).

Encabezados por la compositora, arreglista, cantante y violinista Marta Elka, Posidonia -formación que incluye componentes de Música Nuestra o los menorquines S’Albaida- presenta una propuesta renovadora, creativa y contemporánea en la que el folk y la música mediterránea se dan cuenta la mano con el jazz, tal y como refleja su álbum debut, “Música mediterrània” (2017).

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: