Correfoc

21 DE GENER

Pont de la Riera- Jaume III – Plaça Joan Carles I

El foc i els dimonis es donen cita com cada any per  a convertir el pont de la Riera en les portes de l’infern, on les colles de Palma donaran vida a criatures infernals, que repartiran foc i llums per l’Avinguda de Jaume III fins a la Plaça del Rei Joan Carles I, on es trobaran amb les mítiques bèsties de foc, tot junt per a acabar una nit de por entre batucades i danses.

El fuego y los demonios se dan lugar como cada año para convertir el puente de la Riera en las puertas del infierno donde las collas de Palma darán vida a criaturas infernales, que repartirán fuego y luces por la Avenida de Jaume III hasta Plaza del Rey Joan Carles I, donde se encontrarán con las míticas bestias de fuego, todo junto para acabar una noche de miedo entre batucadas y danzas.

Participants:

Castellers de Mallorca

Colles de dimonis:correfoc3

 

Bèsties de foc:

 

HORARIS:

17.30 h -Actuació dels Castellers de Mallorca

Av. de Jaume III (cantonada amb c. del Baró de Santa Maria del Sepulcre)

castellers_5

 

19 h- Correfoc

Sortida des del pont de la Riera (passeig de Mallorca amb av. de Jaume III)

Encesa de bèsties de foc a la plaça del Rei Joan Carles I

correfoc-960x639

 

MESURES DE SEGURETAT PER AL CORREFOC

  • Queda totalment prohibit emprar pirotècnia particular, no controlada per l’organització.
  • Duis roba de cotó, calçons llargs, màniga llarga, calçat adequat, capell o mocador al cap, taps a les orelles i ulleres que protegeixin els ulls.
  • Els vidres de les ulleres i les càmeres es poden fer malbé amb les espires.
  • No tireu aigua.
  • No toqueu, recolliu o manipuleu artefactes pirotècnics. No fumeu ni encengueu foc prop dels contenidors de material pirotècnic.
  • Com a públic, per a presenciar l’actuació us heu de situar a una distància prudencial. Heu d’evitar que els infants i les persones amb mobilitat reduïda se situïn a les primeres files.
  • Podeu ballar amb els dimonis, però sempre amb una actitud de festa.

 

Com a públic que participa al Correfoc, si no seguiu les recomanacions i les mesures assenyalades sou els responsables primers i únics dels accidents que hi pugui haver.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: